به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، سیدناصر محمودی نماینده وزیر و مدیرکل اقتصاد و دارایی استان همدان با بیان اینکه در اداره کل اقتصاد و دارایی و معاونت اقتصادی، تحلیلها و آسیب شناسایی اطلاعات اقتصادی استان انجام میشود، اظهار کرد: همه این تحلیلها به مسؤولان استانی و کشوری ارسال میشود.
وی با اشاره به اینکه سه کارگروه سرمایه گذاری، کارگروه مالی- پولی و بانکی و کارگره اقتصادی و آسیب شناسی در این اداره کل وجود دارد، افزود: عملکرد این کارگروهها بر تولید و اشتغال استان تأثیرگذار است.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان همدان با بیان اینکه یکی از اقدامات راهبردی انجام شده، عملیاتی کردن مقررات و بهبود رتبه استان در حوزه کسب و کار در کشور است، تصریح کرد: همدان نخستین استانی است که کمیته پایش بهبود فضای کسب و کار استانی را تشکیل داده و همه دستگاههای اجرایی دولتی و بخشهای خصوصی عضو آن هستند.
وی با بیان اینکه شناسایی قوانین مخل کسب و کار در این کارگروهها انجام میشود، ادامه داد: یکی از خروجیهای این کارگروهها کاهش زمان صدور مجوزهای لازم برای کسب و کار بوده است.
محمودی با اشاره به اینکه پیاده سازی و توسعه سامانه ثبت و پیگیری شکایت بخش خصوصی تحت عنوان سامانه دادور انجام شده، خاطرنشان کرد: در این راستا شکایت از همه دستگاهها به صورت خرد و کلان ثبت و پیگیری میشود.
وی با بیان اینکه سامانه یاور نیز برای ارائه مشاوره در حوزه مختلف طراحی و اجرا شده، گفت: همچنین در سامانه نما استعلامها به صورت الکترونیکی انجام میشود که باعث بهبود فضای کسب و کار شده و در نتیجه آن در سال 95 رتبه کسب و کار استان از 24 به11 ارتقا یافت.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان همدان با اشاره به اینکه ستاد مقابله با تحریم و بحران نیز ایجاد شده، اظهار کرد: راهکارهایی در این ستاد تدبیر میشود که اقتصاد بیش از این دچار آسیب نشود و تأمین منابع مالی پروژههای اقتصادی و اجرایی استان صورت میگیرد.
انتهای پیام/